maandag, 09 februari 2015 09:03

SVDPW en VFC winnen knap, Excelsior’20 sprokkelt puntje

SVDPW heeft zich na de misstap van vorige competitieronde in de uit wedstrijd JHR knap gerevancheerd. De ploeg van oefenmeester Toon Wolters won op eigen veld met 4-2 van Slikkerveer. Nadat de Schiedammers na 5 minuten op achterstand waren gekomen was het Foncenenca die de ploegen nog voor rust op gelijke hoogte bracht. na de rust speelde SVDPW goed voetbal en kwam via Valera en Keessie Wolters op een comfortabele 3-1 voorsprong. Nadat Slikkerveer de wedstrijd nog even spannend maakte door de 3-2 aan te tekenen was het Avdic die aan alle onzekerheid een einde maakte: 4-2VFC pakte in Berkel drie zeer belangrijke punten. De ploeg van oefenmeester Danny Mulder won de confrontatie met TOGB knap met 2-3.
Na een 0-2 ruststand (Medina en de Bruin) leken de Vlaardingers het weg te geven nadat TOGB op gelijke hoogte was gekomen. Maar in de 75ste minuut schoot Tim Gudde via een strafschop de alsnog de 2-3 eindstand op de boorden.

Excelsior'20 heeft weer een puntje gesprokkeld. Tegen de nummer 6 OVV speelden de Schiedammers met na een 2-1 ruststand met 2-2 gelijk. De ploeg van Kevin Stiefel speelde goed voetbal maar vergat zichzelf te belonen.

Bekijk hier de uitslagen en standen van dit weekend: http://www.waterwegsport.nl/uitslagen/

 

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws