maandag, 08 juni 2015 08:01

SVDPW schrijft historie

waterwegsport

SVDPW heeft door een 2-3 overwinning tegen Foreholte in de tweede finale wedstrijd in de nacompetitie, promotie naar de 1ste klasse afgedwongen. De ploeg van oefenmeester Toon Wolters promoveert hierdoor voor het derde seizoen achter elkaar en schrijft hiermee historie. Nog nooit speelde de Schiedammers zo hoog.
Grote man bij de Schiedammers was Gokhan Tekin die met twee treffers een belangrijk aandeel had in de overwinning.. De routinier zorgde al na een kwartier spelen voor de 0-1 voorsprong maar zag de gastheren uit het niets binnen de minuut de gelijkmaker produceren.
Toen na 90 minuten de stand dezelfde was als de heenwedstrijd in Schiedam moest de verlenging uitkomst bieden. De ontknoping was er een om nooit te vergeten: In de tweede verlenging scoorde Gokhan Tekin een minuut voor tijd, namens de bezoekers, de ogenschijnlijke winnende goal maar zijn afstandsschot werd binnen de minuut teniet gedaan door een doelpunt van Foreholte. Nog geen minuut later zorgde Adsalmis met zijn doelpunt dat de gedroomde promotie voor SVDPW alsnog een feit werd.
Namens waterwegsport.nl en PopUpTv van harte gefeliciteerd!

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws