zondag, 09 april 2017 18:37

SVV kampioen!

waterwegsport

Schiedam - SVV is op zondag 9 april 2017 kampioen geworden. De ploeg van oefenmeester Toon Wolters zet daarmee de kroon op een geweldig seizoen.

SVV heeft haar lang verwachte titel eindelijk kunnen vieren. De Schiedammers waren op Sportpark Harga met 5-1 te sterk. Binnen het uur kwam SVV (zo) door treffers van Dick Tijdeman, Scherpenzeel (3) en Thienpondt op een 5-0 voorsprong. Daarna zou tegenstander Victoria’04 (zo) alleen nog de 5-1 maken.

Het seizoen startte al fenomenaal voor de Hargaploeg, uit bij ‘debutant’ FC Blankenburg werd een historische zege behaald. Liefst 28 keer werd het net gevonden en daags na de wedstrijd besteedde SBS6 in Hart van Nederland aandacht aan het team. De hattrick van Roy van Zon in recordtijd van 2:36min deed daarbij natuurlijk ook een aardige duit in het zakje.De competitie vervolgde en al snel bleek dat Wolters, na SVDPW, weer een kampioen aan het kweken was.

Ook in de KNVB beker was het succes daar want inmiddels heeft SVV de halve finale bereikt en speelt daarin op paaszaterdag uit bij zaterdag derdeklasser ‘s-Gravendeel. Voor de Palace Casino Cup van www.voetbalrotterdam.nl is het team momenteel aanbeland in de achtste finales waarin komende dinsdag eersteklasser VVGZ uit Zwijndrecht de opponent zal zijn. Zowaar een drukke periode dus maar de prioriteit ligt dus op het binnenhalen van de titel in 4B en dat moet zondag in eigen huis gaan gebeuren.

De Schiedamse volkszangers Bob Offenberg trad op op het kampioensfeest. Net als Frank van Etten (“leef als een zigeuner”). Het wa nog lang gezellig.

SVV kampioen!

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws