zondag, 11 december 2016 19:14

SVV winterkampioen met maximale score

waterwegsport

Schiedam - In de zondag 4e klasse B blijft SVV titelkoers door zonder puntverlies de eerste competitiehelft af te sluiten.

Bij HWD , waar coach Rziki het de laatste weken goed op de rit heeft, hadden de Schiedammers het lastig tegen de fysiek aanwezige ‘buurman’ . Halverwege de eerste helft was het Dick Tijdeman die zijn 26-ste goal van deze jaargang binnenschoot. Op verder wat stevige vrije trappen van Keessie Wolters na , werd het team van Wolters aardig in de tang gehouden. Fysiek wel maar toch fair, in ieder geval fair genoeg in de ogen van de goed leidende arbiter Kuil uit Gouda want zonder kaarten bracht hij de wedstrijd tot het einde. Een kwartier voor tijd knikte Dennis Thienpondt zijn 17de van het seizoen binnen waarmee de eindstand op 0-2 kwam. Voor SVV rest de vraag wanneer de schaal omhoog kan want hoewel de nieuwe runner-up WIK won van Pretoria en daarmee de plek achter SVV innam , is het verschil inmiddels opgelopen tot 11 punten en wordt het een kwestie van tijd dat SVV de promotie veilig kan stellen.

In de KNVB beker heeft SVV ook nog een uitdaging om het jaar 2016 helemaal in stijl af te sluiten , volgende week wacht namelijk de 1/8 finale match uit bij zaterdagderdeklasser MVV’27 in Maasland . Aftrap zal om 17:00uur geschieden waarna de selectie naar Schiedam zal terugkeren om op het kerstbal van SVV , opgeluisterd door Bob Offenberg en Wesley Klein, het jaar feestelijk uit te luiden.

SVV winterkampioen met maximale score

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws