maandag, 19 december 2016 19:03

Symposium over Behandelen, tot hoe ver wil je gaan?

Vlaardingen - Het Netwerk Palliatieve Zorg Nieuwe Waterweg Noord organiseert op donderdag 19 januari 2017 het jaarlijkse symposium. U bent van harte welkom van 14:00-19:00 in De Windwijzer in Vlaardingen.

Behandelen, tot hoe ver wil je gaan?

Wel of niet behandelen? En tot hoe ver ga je als professional? Wat wil de patiƫnt? Wie bepaalt wat goed is voor iemand? Vraagstukken waar professionals regelmatig mee worstelen. Tijdens dit symposium belichten we deze vraagstukken vanuit verschillende kanten. De medische en ethische kant passeren de revue. Ook bekijken we de vraagstukken door de ogen van artsen, gespecialiseerde verpleegkundigen en leden van het Netwerk Palliatieve Zorg Nieuwe Waterweg Noord.

Het symposium is een inspirerende bijeenkomst waar u mensen ontmoet, inhoudelijke verdieping vindt en ervaringen kunt uitwisselen. Het symposium is bedoeld voor zorgprofessionals en vrijwilligers die zich bezighouden met palliatieve zorg binnen de regio Nieuwe Waterweg Noord en/of betrokken zijn bij het Netwerk Palliatieve Zorg Nieuwe Waterweg Noord.

Leerlingen van het Lentiz College verzorgen aan het einde van de dag een heerlijk diner.

Meer informatie en aanmelden: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Symposium over Behandelen, tot hoe ver wil je gaan?

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws