zondag, 28 augustus 2016 20:22

Tai-Chi in de Erker

Schiedam - Wijkcentrum de Erker begint met lessen Tai-Chi. Tai-Chi is een eeuwenoude Chinese bewegingsvorm. De beoefening heeft een positief effect op de concentratie, evenwicht, ademhaling en gewrichten. Bovendien ontspant Tai-Chi de geest en is het plezierig om te doen. De Tai-Chi oefeningen worden staand in een langzame en vloeiende beweging uitgevoerd. Tai-Chi is voor alle leeftijden.

De Tai-Chi bijeenkomsten vinden plaats in de gymzaal naast wijkcentrum de Erker, Jan van Avennestraat 32 (vrijwel aan de Aleidastraat). Voldoende gratis parkeergelegenheid en goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

De lessen worden op maandagmiddag door een ervaren docente gegeven tussen 12.30 tot 14.30 uur, in respectievelijk een beginners- en een gevorderdengroep. Er zijn in beide groepen nog enkele plaatsen vrij. Speciale kleding voor de Tai-Chi is niet nodig; gemakkelijk zittende kleding waarin je vrij kunt bewegen is voldoende.

Proefles

Op maandag 12 september is het voor nieuwe cursisten mogelijk om een proefles te volgen voor € 5,-

Wel dient u zich dan vóór 10 september op te geven.

Inlichtingen en opgeven bij mw. W. Evers, liefst via E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch: 010-4732886.

Tai-Chi in de Erker

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws