maandag, 18 juli 2016 09:50

Talent gezocht voor Sinterklaas!

Maassluis - .Anders dan andere jaren maken niet alleen de mensen aan de kade dit mooie feest van dichtbij mee, ook bijna 2,5 miljoen TV kijkers zullen tijdens een extra lange live-uitzending van het Sinterklaasjournaal de intocht in Maassluis ervaren.

Het ziet er naar uit dat het een groot spektakel wordt met Maassluis als het ‘cadeautje’ voor Sinterklaas! Om heel Nederland te laten zien wat Maassluis in huis heeft, hebben we jouw hulp hard nodig.

Maassluis got Talent

Ben jij de artiest, zanger, dansgroep, vereniging die wij zoeken? En vind je het te gek om voor Sinterklaas, alle kijkers en de duizenden bezoekers op te treden? Geef je dan nu op!

Waar moet je act aan voldoen?

· De totale act duurt maximaal 40 minuten (primair ter vermaak van aanwezige publiek)
· De hoofdact duurt ongeveer 3 minuten en speciaal voor het moment dat Sinterklaas voorbij komt. Deze actie is live op TV te zien.
· De act mag geen commerciële uitingen bevatten;
· Aanmelding dient binnen te zijn voor 29 augustus 2016;
· Deelnemers zijn woonachtig/afkomstig uit (de regio) Maassluis.
Daarnaast worden uit de inzendingen acts geselecteerd voor het publiek op straat in het gebied waar Sinterklaas ontvangen wordt.

De beste acts ontvangen rond 2 september een uitnodiging om live auditie te doen op zaterdag 17 september 2016 tijdens ‘Maassluis got Talent’ in Theater Koningshof. De acts doen hun optreden voor publiek en een vakjury. De drie beste optredens mogen op 12 november 2016 hun act uitvoeren tijdens de landelijke intocht van Sinterklaas in Maassluis.

Aanmelden en informatie

Aanmelden is mogelijk via e-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Mocht je nog vragen heb dan kun je contact opnemen met de projectorganisatie van de landelijke intocht van Sinterklaas via hetzelfde e-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Talent gezocht voor Sinterklaas!

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws