vrijdag, 19 mei 2017 00:27

Team Matt laat deelnemers swingen voor het goede doel

Schiedam - Iedereen die mee doet aan de Run for Kika, doet dat om zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar een geneesmiddel tegen kinderkanker. Team Matt, dat ook dit jaar weer mee rent, probeert het sponsorbedrag zo hoog mogelijk te maken door diverse (sportieve) evenementen te organiseren. Op zondag 28 mei aanstaande gaat het team de deelnemers van Zumba 4 Kika bij sportcentrum DFC Schiedam laten swingen voor het goede doel.

"Het is ieder jaar weer een feestje," vertelt Anneke van Wurmond, oprichtster van Team Matt. "Alle deelnemers hebben er zin in en ook de diverse instructeurs die belangeloos meedoen, staan te trappelen om een leuke Zumba-les te mogen geven." De gezellige en sportieve middag wordt door Team Matt in samenwerking met sportcentrum DFC Schiedam georganiseerd. Wendy de Krieger - Smit, eigenaar van Sportcentrum DFC Schiedam: "We kennen Anneke en haar kleinzoon Matt, voor wie zij het team heeft opgericht al jaren. We vinden het fijn dat we haar en dit goede doel (Stichting Kinderen Kankervrij) op deze manier kunnen helpen."

Diverse evenementen
Zumba 4 Kika is niet het enige evenement dat Team Matt dit jaar organiseert. Anneke van Wurmond: "We proberen een diversiteit aan evenementen te organiseren, zodat we veel mensen de kans geven om Kika te steunen. Zo hebben we al een high tea bij de Buurtvrouw georganiseerd, een voetbaltoernooi bij BZC/Zuiderpark en hebben we een leuke fietstocht door Rotterdam gemaakt met D'or Rotterdam. Ook staat er in juni nog een heus boksgala gepland bij Healthclub 17."

Kaartverkoop
De georganiseerde evenementen van Team Matt waren tot nu toe steeds uitverkocht. Zumba 4 KIka wordt elk jaar druk bezocht en ook dit jaar gaat de kaartverkoop hard. "De kaartjes zijn nog maar net in de verkoop en de helft Is al verkocht," vertelt Wendy de Krieger-Smit. "Maar voor 15 euro, dat in zijn geheel aan het sponsorbedrag van Team Matt wordt toegevoegd, krijg je dan ook een leuke middag met diverse Zumba-lessen, maar ook leuke demonstraties. Kortom een middag om niet te missen."

Zumba 4 Kika | 28 mei 2017 | 12.00 - 16.30 uur

Kaarten voor Zumba 4 Kika kosten 15 euro per stuk en zijn verkrijgbaar bij DFC Schiedam, Admiraal Trompstraat 21 te Schiedam. Voor meer informative: www.dfcschiedam.nl
Team Matt laat deelnemers swingen voor het goede doel

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws