zaterdag, 20 juni 2015 10:28

Team Matt zoekt nog laatste sponsors voor de Run for Kika

Zondag 28 juni is de Run for KiKa in Rotterdam. Team Matt doet met 30 deelnemers mee en ook bij de Kids run is het team present. Met de deelname steunt Team Matt KiKa in het behalen van een zeer ambitieuze doelstelling: 'van 75% naar 95% genezing'.

In deze laatste week zoekt Team Matt nog meer sponsors, zodat het team niet alleen een sportieve prestatie kan neerzetten, maar ook een mooie donatie kan maken.

Team Matt heeft in de aanloop naar de Run for KiKa diverse evenementen georganiseerd om geld op te halen, zoals een voetbaltoernooi tijdens het paasweekend en op 17 mei een Zumba-middag. En op de laatste zaterdag voor de Run for KiKa (27 juni) houdt zij een rommelmarktje bij sportcentrum DFC Schiedam (Admiraal Trompstraat 21) om het eindbedrag nog maar hoger proberen te krijgen. Ook verkoopt het team dan lekkere stukken zelfgebakken taart,

Wij hopen dat u ons kunt helpen bij het steunen van KiKa en dat u aandacht kunt besteden aan de komende rommelmarkt en onze oproep voor sponsoring (want elke euro gaat goed gebruikt worden).

Voor meer informatie:
KiKa www.kika.nl
Run for Kika www.runforkika.nl
Team Matt www.facebook.com/teammatt4Kika

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws