zaterdag, 18 februari 2017 12:07

Team Onder Ogen versterkt met Marco Spruit Bleeker en journalist Kor Kegel

Schiedam - Het wekelijkse PopUpTv nieuws- en actualiteitenprogramma Onder Ogen krijgt versterking bij de redactie én de presentatie.

Marco Spruit Bleeker wordt, naast John Weimar, één van de presentatoren en gaat ook de redactie versterken. Journalist Kor Kegel gaat elke week een item uitdiepen.

In de afgelopen vijftien afleveringen van het programma zijn er al spraakmakende onderwerpen behandeld zoals de huisjesmelkers en het gemeentelijke parkeerbeleid. En er werden bijzondere gasten ontvangen zoals broeder Johannes en burgemeester Bert Blase.

PopUpTv kiest met de versterking van dit Tv-programma haar eigen weg binnen de lokale media. ‘Door mensen die een conflict hebben soms letterlijk, voor de camera’s, met elkaar aan de tafel te laten zitten, kunnen we doen wat al vanaf de start van PopUpTv voor ogen hadden: ondersteunen en verbinden!’ aldus Matthijs Rorije, de bedenker van het programma. ‘We doen in dit programma waar we sterk in zijn: live Tv-maken, improviseren en samenwerken.‘

Het live vanuit PopUpTv Studio Broersveld uitgezonden Tv-programma Onder Ogen heeft een duo-presentatie. Er zitten elke woensdag om 11:00 uur meerdere gasten aan tafel in de studio en zijn er reportages vanaf locatie te zien. Het programma wordt door een team van negen mensen gemaakt.

Het programma is na de live uitzending, per onderwerp, snel terug te kijken op PopUpTv.nl, Facebook, Twitter en YouTube.

Heeft u tips voor ons programma of vragen voor onze gasten, geef het dan aan ons door! Dat kan via het contactformulier, per mail, Facebook, telefoon, Whatapp, SMS en Twitter.
Wil je er bij zijn? Dat kan! Onze studio is gevestigd aan het Broersveld 31 in winkelcentrum de Nieuwe Passage in Schiedam centrum.
Team Onder Ogen versterkt met Marco Spruit Bleeker en journalist Kor Kegel

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws