dinsdag, 10 november 2015 08:59

Tegenlicht over het onderwijs in Vlaardingen

In samenwerking met de redactie van de VPRO en Kade40 organiseert het Tegenlicht Vlaardingen team op woensdag 18 november 2015 de 4e Tegenlicht Meet Up Vlaardingen.
Het onderwerp van deze avond is: Het onderwijs in Vlaardingen, traditioneel of verandering?
Op 1 februari 2015 heeft de VPRO de uitzending ‘Onderwijzer aan de macht’ van Tegenlicht uitgezonden. In deze uitzending wordt de vraag gesteld of het onderwijs van nu aansluiting vindt bij de maatschappelijke veranderingen. Waar veel scholen vasthouden aan een traditionele aanpak, zijn er ook scholen die een andere weg inslaan en op zoek gaan naar de vernieuwing.
In deze editie van Tegenlicht Meet Up wordt ingegaan op de lokale situatie. Wat is de stand van het onderwijs in Vlaardingen? Zijn scholen bereid om hun eigen manier van onderwijs kritisch onder de loep te nemen? Is het onderwijs in Vlaardingen goed in de traditionele vorm of toe aan een vernieuwende benadering?
Gasten deze avond zijn wethouder van onderwijs Ruud de Vries, Berry Hakkeling, directeur van IKC De Ark, onderwijstrainer Eric Teunisse en docent mediavormgeving Pieter van Klaveren. Met deze gasten en het aanwezige publiek, ondersteund met fragmenten uit de uitzending, gaan we de lokale situatie van het onderwijs verder in kaart brengen.
U bent van harte uitgenodigd voor deze avond om u te laten informeren of mee te praten over dit onderwerp.
De toegang is gratis!
Inloop: 19:15 uur
Aanvang: 19:30 uur
Locatie: Kade 40, Westhavenkade 40, Vlaardingen

Tegenlicht over het onderwijs in Vlaardingen

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws