maandag, 29 juni 2015 10:53

Testers gezocht nieuwe game Kiek Schiedam

Een nieuw gratis spel in/over Schiedam en daar zoeken ze testers voor. Nou Schiedammers, daar doen we toch zeker aan mee?
Kiek Schiedam is een game met uitdagingen. Je krijgt een historische foto te zien op de plek waar je op dat moment staat. Probeer vervolgens de foto zo precies mogelijk na te maken.

Start Kiek Schiedam en je krijgt een historische foto uit je omgeving te zien. Probeer deze foto zo goed mogelijk met je smartphone na te maken. Je krijgt hiervoor punten. Andere spelers kunnen jouw foto 'liken'waardoor je nog meer punten krijgt. Probeer zo hoog mogelijk op de highscore te komen!

Kiek Schiedam, the battle
Speel de game met je school of verenging, het wordt gegarandeerd een super leuke battle. Als de jury of de andere spelers jouw foto erg goed vinden lijken, krijg je 'likes'en extra punten. Het spel heeft ook uitdagingen, zoals een time challenge en soms is het erg 'lastig' om de foto precies na te maken. Je krijgt dan natuurlijk wel meer punten. Haal jij de highscore?

De game is gratis. Deze versie is nog in een testfase en op dit moment alleen voor iPhone (4,5 &6) beschikbaar. In 2016 kun je de game als app downloaden voor iOS en Android.
Kiek Schiedam wil graag weten wat je van het spel vindt, mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ga naar www.kiekschiedam.nl en download de test-game op je iPhone of Ipad.

foto | bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws