The day after……., 99e vierdaagse van Nijmegen.
zaterdag, 25 juli 2015 21:35

The day after……., 99e vierdaagse van Nijmegen.

Gisteren moe maar voldaan toch de 200 kilometer uitgelopen van de 99e Nijmeegse Vierdaagse. Er waren dit jaar ten opzichte van de jaren ervoor relatief minder uitvallers. Dit had vooral te maken met het geweldige wandelweer van de afgelopen week.

De eerste dag vond ik persoonlijk het zwaarst, saai en lang. De overige dagen waren veel prettiger, mede qua sfeer, om te wandelen. In Cuijk stonden op de laatste dag mijn vrouw en vrienden waaronder mijn grote vriend, de chef sport van popuptv, Fred Fukkink op de afgesproken tijd klaar met een heerlijk pilsje. Dit werd enorm gewaardeerd. Voor het eerst in mijn 4-daagse carrière heb ik ook gebruik gemaakt van een masseur in de avonduren en dat is mij goed bevallen.

rps20150725 213223Iedere avond stond mijn Antilliaanse vriend klaar om mij even te kneden. Ik zeg bedankt Richard

Tevens vond ik het toch wel leuk om te lezen dat er meerdere Schiedammers mee deden, allen proficiat met het behaalde "kruisje". Misschien doen er wel veel meer stadsgenoten mee en kan hier iets mee gedaan worden (bv. Een gezamenlijke foto voor de start op zon- of maandag). Voor volgend jaar is het even afwachten of ik überhaupt mee mag doen. De intentie is er wel, maar gezien het feit dat het een jubileumjaar is, de 100e vierdaagse van Nijmegen, moet je in de laatste 6 jaar (2010-2015) minimaal 4 maal hebben uitgelopen.

Ik heb er helaas maar 3 en ben afhankelijk van de (gewogen) loting. Positief als ik ben ga ik er vanuit dat dit goed gaat komen.

Ik hoop dat wij de afgelopen dagen een kleine bijdrage en impressie hebben kunnen leveren over het wel en wee tijdens een 4 daagse van Nijmegen.

rps20150725 213307Om het echt te kunnen beoordelen moet u het echter een keer mee hebben gemaakt. Hetzij als loper hetzij als toeschouwer....misschien zie ik u volgend jaar?

Groetend,

Wim Schuurmans

The day after……., 99e vierdaagse van Nijmegen.

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws