zaterdag, 26 september 2015 10:57

The Kik in het Wennekerpand

Met de deur in huis, een muzikaal ‘blijspel’ van The Kik waarin plaats is voor meer dan alleen rock-‘n-roll. Tijdens deze swingende show is veel eigen werk van de mannen te horen. Daarnaast komen de meest uiteenlopende inspiratiebronnen aan bod: van vaderlandse tekstdichters als Lennaert Nijgh, Joop Visser en Annie M.G. Schmidt tot componisten als Johann Sebastian Bach en natuurlijk de onvermijdelijke invloed van dat ene bandje uit Liverpool. Met de deur in huis is zaterdag 10 oktober, om 20.15 uur en zondag 11 oktober, om 15.00 uur te zien in het Wennekerpand. Toegang € 20,00. Reserveer toegangskaarten via www.theateraandeschie.nl.

Nederlandstalige teksten met een vleugje humor en een grote voorliefde voor alles wat uit de jaren zestig komt, vooral de muziek. Dat zijn dé kenmerken van The Kik, de ‘Neerlandstalige bietband’ zoals ze zichzelf noemen. Ze kregen bekendheid met hun aanstekelijke liedje Simone, waren daarna een jaar lang de huisband van tv-programma DWDD en scoorden vorige zomer een hit met de hertaling van In Your Arms van Chef’Special, dat in de handen van Von Raven Schuilen bij jou werd. Onlangs brachten ze plaat uit met protestzanger Armand. En nu staan ze dus aan de vooravond van hun tweede theaterprogramma. Dave von Raven: “De vorige, De Veelste Grote Nederbiet Sjoo, was onze eerste aanraking met het theater. We wisten meteen al dat we meer wilden dan ‘een band die zijn liedjes speelt maar dan in het theater’.”

Extra voorstelling The Kik

Wegens grote belangstelling is er een extra voorstelling van The Kik geboekt in het Wennekerpand. Zondag 11 oktober, om 15.00 uur verzorgt The Kik een extra concert.

Openingstijden bespreekbureau

Toegang tot deze voorstelling is € 20,00. Kaarten reserveren voor deze voorstelling kan via het bespreekbureau, geopend op dinsdag van 13.00 – 16.00 uur en één uur voor aanvang van iedere voorstelling. Telefonisch is de kassa bereikbaar van dinsdag tot en met vrijdag van 13.00 – 16.00 uur op telefoonnummer (010) 2 467 467 en één uur voor aanvang van iedere voorstelling. Online reserveren kan 24 uur per dag via www.theateraandeschie.nl.

The Kik in het Wennekerpand

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws