The Music World of Peter van Breukelen in Wijning
woensdag, 07 december 2016 08:49

The Music World of Peter van Breukelen in Wijning

Schiedam - De kersverse horecaprijs-van-Schiedam-winnaar Wijning Wijn en Beleving organiseert weer een nieuwe expo: The Music World of Peter van Breukelen. De foto-expositie is te zien op de Dam 40 in Schiedam.

Wijning toont in samenwerking met Music Inspired Art een overzicht van het werk van de Rotterdamse fotograaf en Zilveren Camera winnaar Peter van Breukelen. We nodigen u van harte uit de opening bij te wonen.

De expositie wordt geopend op donderdag 8 december 2016 om 20:00 uur in aanwezigheid van de fotograaf en zal te zien zijn tot en met 12 maart 2017. De horeca gelegenheid is vanaf 16:00 uur geopend die dag, dus kom gerust iets eerder om van een goed glas wijn te genieten.

Over Peter van Breukelen

Peter van Breukelen, zoon van de oprichter van de World Press Photo, staat bekend om zijn indringende portretten die hij veelal voor magazines maakt. Maar meer nog is hij bekend als muziekfotograaf die voor en achter podia optredens en het leven van musici vastlegt. Zijn werk verscheen onder andere in Jazzism, The New Yorker en Rolling Stone Magazine. Ook exposeerde hij veelvuldig waaronder enkele malen op het North Sea Jazz Festival.

The Music World of Peter van Breukelen in Wijning

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws