zondag, 23 april 2017 18:55

Theater aan de Schie en De Stokerij Schiedam gaan samen knuffels inzamelen voor het goede doel


Schiedam - In coproductie met De Stokerij Schiedam, brengt Theater aan de Schie met Kleine Sofie en Lange Wapper dit jaar een eigen kerstvoorstelling tot leven. Een muzikale familievoorstelling die gebaseerd is op het boek van Els Pelgrom. Een echt Schiedams kerstspektakel! Knuffel je mee voor het goede doel?


Voor het decor van deze voorstelling zijn 3000 knuffels nodig. Theater aan de Schie en De Stokerij Schiedam willen met iedereen uit Schiedam zoveel mogelijk knuffels inzamelen die gebruikt worden als decor en daarna beschikbaar worden gesteld aan een Schiedams goed doel. Het doel wordtlater bekend gemaakt. Kijk voor meer informatie op www.theateraandeschie.nl

Koningsdag
De start van deze inzamelingsactie is op Koningsdag. Tijdens deze dag zijn de ambassadeurs van deze actie (drie jonge Schiedamse meiden), herkenbaar in een Sofie is een Schiedammer t-shirt, aanwezig met de bakfiets van Theater aan de Schie op de vrijmarkt bij het Land van Belofte naast de restcontainer. Van 16.00 uur tot 17.30 uur kunnen deelnemers aan en bezoekers van de vrijmarkt knuffels bij hendeponeren voor het goede doel.

Kleine Sofie en Lange Wapper
Wat als je altijd maar in bed ligt, omdat je heel ziek bent? Wat maken kinderen buiten allemaal mee? En wat gebeurt er eigenlijk als je dood gaat? Kleine Sofie wil dolgraag weten wat er in het leven te koop is. Op een nacht komen de poppen in haar kamer tot leven. Samen met Lange Wapper, Meneer Beertje, Terror en Annabella gaat Sofie op een zoektocht. Zo ontdekt ze in sneltreinvaart wat er in het leven te koop is. Heel veel! Spel: Anne Rats, Yorick Zwart e.a.

Speeldata en start verkoop voorstelling
Kleine Sofie en Lange Wapper is te zien op 20, 21, 22 en 23 december 2017 in Theater aan de Schie. Kaartverkoop voor deze voorstelling start vrijdag 12 mei om 18.00 uur. Toegang is € 15,00 voor volwassenen en € 9,00 voor kinderen.

Theater aan de Schie en De Stokerij Schiedam gaan samen knuffels inzamelen voor het goede doel

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws