woensdag, 01 maart 2017 00:37

Theater aan de Schie genomineerd voor Beste Uitje van Nederland 2017

Schiedam - Na de top 10 notering van de ANWB-verkiezing voor het meest gastvrije theater van Nederland is het Schiedamse theater opnieuw genomineerd voor de Publieksprijs ‘Beste Uitje van Nederland 2017’ in de categorie 'musea en cultuur'.

Deze verkiezing is een initiatief van de kranten AD, Brabants Dagblad, het ED, Tubantia, BN De Stem, de PZC, de Stentor en de Gelderlander. Het publiek kan tot en met 31 maart een stem uitbrengen via www.beste-uitje.nl en kans maken op fantastische prijzen, zoals een 7-daagse reis naar Curaçao.

Theater aan de Schie is opnieuw genomineerd en ditmaal voor het ‘Beste Uitje van Nederland van 2017’. Het publiek bepaalt welke uitjes worden verkozen tot 'Beste Uitje van 2017'. De beste uitjes van Nederland zijn verdeeld over 8 categorieën en per categorie is er in iedere provincie een winnaar. Ook is er per categorie een landelijke winnaar. De categorieën zijn attractieparken, dierentuinen, speeltuinen in- en outdoor, musea en cultuur, wellness, bioscopen, indoor zwembaden en sportief en actief.

Bij het uitbrengen van een stem worden rapportcijfers gegeven voor prijs-kwaliteit, klantvriendelijk, parkeren/bereikbaarheid en innovatie. Stemmen voor het ‘Beste Uitje van Nederland van 2017’ kan tot en met 31 maart 2017.

Stem op Theater aan de Schie
Stem via www.beste-uitje.nl (kies voor categorie ‘musea en cultuur’ – provincie Zuid-Holland – Theater aan de Schie) op Theater aan de Schie en help het Schiedamse theater naar een ‘podium’ plaats.

Theater aan de Schie genomineerd voor Beste Uitje van Nederland 2017

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws