woensdag, 20 september 2017 23:22

Theater aan de Schie opnieuw genomineerd voor Meest Gastvrije Theater van Nederland!

Schiedam - Voor het tweede jaar op rij is Theater aan de Schie door de ANWB genomineerd voor het meest gastvrije theater van Nederland.

Directeur Rob Roos: “We zijn enorm trots dat we opnieuw zijn genomineerd door de ANWB voor het meest gastvrije theater van Nederland. We voelen ons zeer vereerd met deze landelijke publieksprijs. We vinden het belangrijk om goed te zorgen voor onze gasten en willen ze iedere keer opnieuw een bijzondere belevenis bieden tijdens hun bezoek aan een voorstelling in Theater aan de Schie en het Wennekerpand. Dat dit lukt blijkt uit deze mooie waardering door het publiek. Het motiveert nog meer en maakt ons nog enthousiaster.”

Voor de verkiezing zijn veertig theaters genomineerd in vier categorieën. In iedere categorie wordt een gouden, zilveren en bronzen prijs uitgereikt. Theater aan de Schie is genomineerd in de categorie middelgrote gemeenten (50.000 tot 100.000 inwoners). Van de vier gouden winnaars wint het theater met de hoogste score de titel Meest gastvrije theater van Nederland. Woensdag 4 oktober a.s. wordt de uitslag bekend gemaakt.

Stimuleren theaterbezoek
De ANWB organiseerde de landelijke publieksprijs vorig jaar voor het eerst. De grootste vereniging van Nederland wil hiermee haar leden helpen bij hun keuze voor een avondje uit en bovendien het theaterbezoek stimuleren. ANWB leden en bezoekers beoordeelden de theaters op bereikbaarheid, horeca, prijsniveau, sfeer en uitstraling, het zitcomfort, het zicht op het podium en het aanbod van de voorstellingen.

Theater aan de Schie opnieuw genomineerd voor Meest Gastvrije Theater van Nederland!

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws