maandag, 18 mei 2015 14:40

Theater en live muziek met een Kaapverdiaans tintje

In de derde editie van Beleza@Night in het Maaspodium heeft Sandro Lima de touwtjes in handen. Samen met o.a. Adison dos Reis, Sonia Andrade, Melissa Fortes, Fifth, William Araujo en Boyd Grund gaat hij creatief aan de slag met het thema De Strijd. Een bijzondere avond met een hoofdrol voor theater en muziek.

Op jonge leeftijd verlieten veel Kaapverdianen huis en haard op zoek naar een beter leven. Hoe hebben zij dit ervaren? En wat is de strijd die de tweede generatie nu voert?

Sandro Lima

Rotterdammer Sandro Lima is sinds 1999 werkzaam als theater acteur en dramadocent en heeft o.a. gespeeld bij Rotterdams Lef, Siberia, MC theater en Rotjong. Met Productiehuis Rotterdam stond hij op het Oerol Festival en De Parade. Ook is hij sinds 2009 werkzaam als trainingsacteur en wordt hij veel ingezet bij communicatie en agressietrainingen. Maar Sandro is meer dan alleen een acteur. Als kledingdesigner speelt ook mode een grote rol in zijn leven.

Beleza@Night

Beleza@Night is een terugkerend event in het Maaspodium waarin Sandro Lima, Melissa Fortes en Sandy dos Reis een avond vol muziek en theater samenstellen.

Maaspodium XL
Maaspodium XL is voor jongeren die van cultuur houden. Theater en dans, maar ook video, DJ's, fotografie, muziek, eten, stand-up comedy, circus, mime, poetry, feesten, mode en architectuur. Kortom: een hotspot vol mogelijkheden en verrassingen. Meer weten of benieuwd naar het volledige programma? Check MAAStd.nl!

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws