dinsdag, 05 september 2017 20:59

Theaterseizoen Schiedam wordt weer geopend met Parade aan de Schie

Schiedam - Met gratis voorstellingen in een sfeervolle spiegeltent, live muziek, ontmoetingen met artiesten, choreografen en regisseurs, vindt in het weekend van 9 en 10 september de opening plaats van het theaterseizoen in Theater aan de Schie. Kaarten voor diverse voorstellingen zijn alleen dit weekend met 10% korting.

Op zaterdag 9 september zijn er optredens van o.a. Stadsgezelschap De Stokerij, Opera aan de Schie, Pieter Jouke, Marjolein Meijers & Walter en Onno Kuipers, Fred Delfgaauw, Lieneke Le Roux en Mylène d’Anjou. Op zondag 10 september kunnen kinderen met hun ouders genieten van voorproefjes van o.a. Kleine Sofie en Lange Wapper, Peppa Pig, Tina de Musical, Brandweerman Sam, op de foto met hun held(in) en circuskunstjes leren tijdens de circusspeelplaats. En beide dagen gratis rondjes draaien in de draaimolen.

Ontmoetingen en acties
Lokale organisaties en restaurateurs zijn vertegenwoordig op de culturele informatiemarkt in de foyer. En natuurlijk zijn alle medewerkers van het theater aanwezig voor informatie en tips. Met ludieke acties, speciale kortingen, hapjes, drankjes en een feestelijke sfeer is het nog even zomer in Theater aan de Schie. Wie nog twijfelt over een voorstelling kan zich laten informeren én direct reserveren: een aantal voorstellingen is alleen tijdens Parade aan de Schie met 10% korting.
Theaterseizoen Schiedam wordt weer geopend met Parade aan de Schie

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws