donderdag, 24 september 2015 08:12

Theaterworkshop voor jonge mantelzorgers

Minters Mantelzorg (voorheen Steunpunt Mantelzorg Nieuwe Waterweg Noord) biedt vrijdag 16 oktober 2015 een theaterworkshop voor jonge mantelzorgers uit Maassluis, Vlaardingen en Schiedam. Een leuke activiteit waarbij humor en ontdekken van nieuwe talenten centraal staan.

Vanaf 16.30 uur zijn kinderen en jongeren (van 7 tot 20 jaar) welkom in Wijkcentrum Dreesplein in Schiedam. Voor een kleine maaltijd wordt gezorgd. Verwachte eindtijd is 20.00 uur.

Blijven kijken mag

Tijd en locatie zijn zo gekozen dat ouders/verzorgers hun kinderen gemakkelijk kunnen halen en brengen. Blijven kijken mag natuurlijk ook.

Jos Paauw

De workshop aan twee groepen (7-12 jaar en 13-20 jaar) wordt gegeven door Jos Paauw Training & Theaterimprovisatie.

Onderling contact stimuleren

Het doel van deze activiteit is onderling contact stimuleren op een laagdrempelige en ongedwongen manier. De jonge mantelzorgers ontdekken zo dat ze niet de enigen zijn die opgroeien met een ziek, gehandicapt of verslaafd familielid. Dit geeft herkenning en erkenning.

Broers, zussen en kinderen

Voor deze activiteit zijn broers en zussen, maar ook kinderen met een ouder met een chronische (psychische) ziekte of handicap, van harte welkom.

Informatie en aanmelden

Wilt u meer informatie of uzelf of uw kind aanmelden? Neem dan even contact op met Carin de Leede via telefoon (010) 435 10 22. Aanmelden kan tot 9 oktober 2015. Aanmeldne kan ook via het e-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Minters Mantelzorg

Meer informatie over Minters Mantelzorg (voorheen Steunpunt Mantelzorg NWN) is te vinden via de website: www.mantelzorgnwn.nl.

Theaterworkshop voor jonge mantelzorgers

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws