maandag, 07 september 2015 07:50

Themabijeenkomst Bewegen is gezond! in Schiedam

Bewegen is goed voor lichaam en geest. Voldoende beweging houdt u soepel en werkt ontspannend. Een fysiotherapeut vertelt u hier graag meer over tijdens de Argos l'Entrée themabijeenkomst 'Bewegen is gezond!' op woensdag 16 september a.s. in Zorgcentrum François HaverSchmidt.

Tijdens de bijeenkomst krijgt u informatie en praktische tips over bewegen. De fysiotherapeut laat u zien dat bewegen gemakkelijk in uw eigen omgeving kan, door een aantal oefeningen te demonstreren. Ook is er ruimte om vragen te stellen en er is voldoende informatiemateriaal beschikbaar om alles nog eens rustig na te lezen.

De themabijeenkomst is bij te wonen in François HaverSchmidt aan de Willem de Zwijgerlaan 35 in Schiedam. Toegang is gratis en er staat een kopje koffie klaar. Vanaf 9.30 is de zaal open en we starten om 10.00 uur. De bijeenkomst duurt ongeveer twee uur.

Argos l'Entrée organiseert maandelijks gratis themabijeenkomsten in Schiedam, Vlaardingen, Maassluis, Hoogvliet, Albrandswaard en Spijkenisse. Argos l'Entrée is een initiatief van Argos Zorggroep en wordt georganiseerd in samenwerking met Seniorenwelzijn. Voor meer informatie over Argos l'Entrée kunt u terecht op www.argoszorggroep.nl of neemt u tijdens kantooruren contact op via telefoonnummer 010 - 427 83 90.

 

 

VIDEO: Beweegtuin L'Entrée MaassluisBewegen is gezond voor lichaam en geest, daarom wil Argos Zorggroep iedereen kennis laten maken met de Beweegtuin PopUpTv nam een kijkje!Argos l'Entree is een seniorentrefpunt voor 55-plussers. Maandelijks organiseren zij gratis thema-bijeenkomsten in Schiedam, Vlaardingen, Maassluis, Hoogvliet, Albrandswaard en Spijkenisse. Argos l'Entree is een initiatief van Argos Zorggroep en wordt georganiseerd in samenwerking met Careyn, Steunpunt Mantelzorg Nieuwe Waterweg Noord, Senioren Welzijn, VraagRaak en gemeente Maassluis.Interviews: Matthijs RorijeCamera: Eewout RorijeMontage: Matthijs Rorije

Posted by Pop Up Tv on donderdag 6 augustus 2015
Themabijeenkomst Bewegen is gezond! in Schiedam

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws