vrijdag, 11 september 2015 10:59

Themabijeenkomst Bewegen is gezond in Vlaardingen

Bewegen is goed voor lichaam en geest. Voldoende beweging houdt u soepel en werkt ontspannend. Een fysiotherapeut vertelt u hier graag meer over tijdens de Argos l'Entrée themabijeenkomst 'Bewegen is gezond!' op dinsdag 22 september a.s. in Geriatrisch centrum De Meerpaal.

Tijdens de bijeenkomst krijgt u informatie en praktische tips over bewegen. De fysiotherapeut laat u zien dat bewegen gemakkelijk in uw eigen omgeving kan, door een aantal oefeningen te demonstreren. Ook is er ruimte om vragen te stellen en er is voldoende informatiemateriaal beschikbaar om alles nog eens rustig na te lezen.

De themabijeenkomst is bij te wonen in De Meerpaal aan de Willem de Zwijgerlaan 2 in Vlaardingen. Toegang is gratis en er staat een kopje koffie klaar. Vanaf 9.30 is de zaal open en we starten om 10.00 uur. De bijeenkomst duurt ongeveer twee uur.

Argos l'Entrée organiseert maandelijks gratis themabijeenkomsten in Schiedam, Vlaardingen, Maassluis, Hoogvliet, Albrandswaard en Spijkenisse. Argos l'Entrée is een initiatief van Argos Zorggroep en wordt georganiseerd in samenwerking met Seniorenwelzijn. Voor meer informatie over Argos l'Entrée kunt u terecht op www.argoszorggroep.nl of neemt u tijdens kantooruren contact op via telefoonnummer 010 - 427 83 90.

Themabijeenkomst Bewegen is gezond in Vlaardingen

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws