zondag, 25 oktober 2015 09:41

Themabijeenkomst Leven met dementie

Jong of oud, we vergeten allemaal wel eens iets. Maar is er sprake van gewone (ouderdoms-)vergeetachtigheid of is er meer aan de hand? Dementie is het onderwerp van gesprek tijdens de Argos l’Entrée themabijeenkomst ‘Leven met dementie’ op woensdag 4 november a.s. in Dagcentrum Parkhof.

Een deskundig gastspreker vertelt u meer over het verloop van het ziekteproces en hoe u om kunt gaan met dementie. Ook is er ruimte om vragen te stellen en er is voldoende informatiemateriaal beschikbaar om alles nog eens rustig na te lezen.

De themabijeenkomst is bij te wonen in Parkhof aan de Schubertlaan 2 in Maassluis. Toegang is gratis en er staat een kopje koffie voor u klaar. Vanaf 9.30 is de zaal open en we starten om 10.00 uur. De bijeenkomst duurt tot uiterlijk 12.00 uur.

Argos l’Entrée organiseert maandelijks gratis themabijeenkomsten in Schiedam, Vlaardingen, Maassluis, Hoogvliet, Albrandswaard en Spijkenisse. Argos l’Entrée is een initiatief van Argos Zorggroep en wordt georganiseerd in samenwerking met Careyn, Steunpunt Mantelzorg Nieuwe Waterweg Noord, Seniorenwelzijn, VraagRaak en gemeente Maassluis. Voor meer informatie over Argos l’Entrée kunt u terecht op www.argoszorggroep.nl of neemt u tijdens kantooruren contact op via telefoonnummer 010 - 427 83 90.

Themabijeenkomst Leven met dementie

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws