dinsdag, 27 september 2016 13:12

Themabijeenkomst Longpunt: Logopedie bij heesheid en kortademigheid

Vlaardingen - Op maandag 10 oktober van 14.00 tot 16.00 uur organiseert Longpunt Nieuwe Waterweg Noord de themabijeenkomst ‘Logopedie bij heesheid en kortademigheid’. Logopedist van Franciscus Vlietland, Dhr. De Roos, legt uit hoe de rol van de logopedist kan helpen bij onder andere problemen met de stem, kortademigheid of slikproblemen.

Tijdens de bijeenkomst wordt er ook geoefend met een toepasbare methode. De bijeenkomst wordt gehouden bij Woonzorgcentrum Uitzicht aan de Churchillsingel 483 in Vlaardingen. Deelname is gratis.

Longpunt is een maandelijkse ontmoetingsplaats van het Longfonds voor mensen met een chronische longziekte (onder andere astma of COPD), hun naasten en zorgverleners. Er worden bijeenkomsten georganiseerd waar ervaringen uitwisselen, tips en trucs op doen, zorgen delen en in gesprek gaan met zorgverleners centraal staan. Longartsen en longverpleegkundigen van Franciscus Vlietland komen aan bod, maar ook praktijkverpleegkundigen, een diëtist en een fysiotherapeut.

Kijk voor een overzicht van alle bijeenkomsten op de website van het Longfonds www.rijnmond.longfonds.nl.

Themabijeenkomst Longpunt: Logopedie bij heesheid en kortademigheid

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws