donderdag, 21 januari 2016 21:39

Tientallen auto's in beslag genomen bij 'Altijd raak' Penders in Vlaardingen

mediatv

Bij autobedrijf "Altijd raak" Penders in Vlaardingen zijn vandaag uit een loods aan de Ampèrestraat tientallen auto’s en motorblokken in beslag genomen. Gisteren werden er op andere locaties in Vlaardingen ook al auto’s van hetzelfde bedrijf in beslag genomen. De inbeslagname heeft plaatsgevonden in opdracht van diverse verzekeringsmaatschappijen. Het was een hele klus, zo werden de auto’s uit de loods gehaald door een klein bergingsvoertuig en naar het einde van de Ampèrestraat gebracht alwaar een grote mobiele kraan was opgesteld. De kraan hees het voertuig vervolgens weer op een vrachtwagen.

Autobedrijf "Altijd raak" Penders kwam vorig jaar ook al meerdere malen in het nieuws. Zo is er in 2015 vier keer brand geweest bij het bedrijf. Op 6 november 2015 ging het gehele kantoorpand, garage en opslag in vlammen op.

Volgens de eigenaar van "Altijd raak" Penders heeft deze inbeslagname te maken met een zaak uit 2011. Volgens Penders zelf is er een schikking getroffen met justitie. Volgende week is er een uitspraak door de rechter in deze zaak. Mocht Penders in het gelijk worden gesteld, dan moeten alle voertuigen weer worden teruggebracht.

Tientallen auto's in beslag genomen bij 'Altijd raak' Penders in Vlaardingen

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws