woensdag, 28 januari 2015 10:26

Tillift voor Intensive Care Vlietland

Dankzij de Vrienden van de Stichting Vrienden van het Vlietland Ziekenhuis is een tillift voor de Intensive Care (IC) aangeschaft. Naast de huidige tilliften was er behoefte aan een mobiele lift met bijzondere mogelijkheden.

De Stichting Vrienden heeft het mogelijk gemaakt dat er een tillift met weegunit en horizontaal juk in gebruik genomen kan worden. Deze tillift zorgt ervoor dat patiënten zeer makkelijk van bed naar bed of brancards verplaatst kunnen worden op een comfortabele manier. Daarnaast hoeft de patiënt slechts los te komen van de ondergrond en kan dan worden gewogen. Juist op de IC is het heel erg belangrijk om het gewicht van de patiënt goed in de gaten te houden. Daarnaast kan het bed makkelijker verschoond worden, wat minder belastend is voor de patiënt en voor de medewerkers. De Stichting Vrienden kan projecten zoals deze niet mogelijk maken zonder donaties. Wij zijn de Vrienden van de Stichting Vrienden dan ook erg dankbaar voor deze financiële ondersteuning waardoor dit project is gerealiseerd.

Stichting Vrienden van het Vlietland Ziekenhuis
De Stichting Vrienden van het Vlietland Ziekenhuis zamelt fondsen in voor de verbetering van de patiëntenzorg en het realiseren van een aangenamer verblijf voor patiënten en bezoekers. De verzamelde sponsorgelden worden gebruikt voor investeringen in het ziekenhuis die niet uit het reguliere (zorg)budget kunnen worden gefinancierd. Ze worden niet ingezet voor de exploitatie van het ziekenhuis.

 

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws