dinsdag, 06 december 2016 21:20

Toch ijsbaan in centrum Schiedam

Schiedam - Er komt mogelijk toch nog een ijsbaan in Schiedam centrum! Zojuist heeft René Duursma, directeur van de Duursmagroep (de organisator van o.a. Winterland Schiedam) aan PopUpTv laten weten dat, als alles rond komt, op 16 december een kleine ijsbaan wordt opgebouwd op de Koemarkt. De vergunningen moeten nog wel verleend worden.

Vandaag zijn officieel de aanvragen ingediend. Het is een gezamenlijk plan van de Duursmagroep, de gemeente en Schiedam Centrum. Tot vorig jaar stond Winterland Schiedam op het Stadserf maar dat mocht dit jaar niet meer vanwege aangescherpte veiligheidseisen en omdat Winterland steeds succesvoller en daarmee drukker bezocht werd. Winterland staat nu op het Bachplein in Schiedam Noord.

René Duursma is momenteel ook druk bezig met de opbouw van een kerstmarkt en ijsbaan in Antwerpen. De kleine ijsbaan op de Koemarkt wordt ook door de Duursmagroep gebouwd.

Morgen meer hierover in het live Tv nieuws en actualiteitenprogramma Onder Ogen, 11:00 uur op PopUpTv vanuit Studio Broersveld.

Toch ijsbaan in centrum Schiedam

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws