donderdag, 21 juli 2016 08:04

Toe aan een nieuwe uitdaging als vrijwilliger?

Schiedeam - Ben jij na deze zomer toe aan een nieuwe uitdaging? Lijkt het je leuk om anderen te helpen als vrijwilliger en wil je hier graag goed voorbereid aan beginnen? Schrijf je dan in voor de ‘Basisscholing Vrijwilligerswerk’ van de OproepCentrale!

De scholing start op woensdag 7 september a.s. en bestaat uit drie bijeenkomsten. Tijdens deze bijeenkomsten leer je de basis van het vrijwilligerswerk. Zo kun jij met de juiste kennis en verwachtingen aan de slag als vrijwilliger om onze cliënten te helpen. Wist je dat de OproepCentrale regelmatig leuke activiteiten en interessante vervolgcursussen en workshops organiseert voor haar vrijwilligers?

Onze vrijwilligers helpen thuiswonende mensen die hulp nodig hebben in Schiedam, Vlaardingen, Maassluis en Spijkenisse. Sommigen gaan wekelijks langs bij een cliënt voor een kop koffie en een praatje of een gezellige wandeling. Anderen zetten zich incidenteel in om cliënten te helpen, bijvoorbeeld door iemand te begeleiden tijdens een ziekenhuisbezoek. Lijkt het jou ook leuk om een steentje bij te dragen? Neem dan contact met ons op via 010 - 427 81 77, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of kijk op www.oproepcentrale.nl.

Toe aan een nieuwe uitdaging als vrijwilliger?

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws