Toneelspelers tussen de 6 en 18 jaar gezocht!
woensdag, 07 september 2016 09:05

Toneelspelers tussen de 6 en 18 jaar gezocht!

Schiedam - Het is bijna zover, op 24 september gaan de Theatermakers van start! Wekelijkse theaterlessen op de zaterdagochtend voor kinderen en jongeren van 6 t/m 18 jaar.

In drie groepen (small, medium en large) wordt in 25 lessen toegewerkt naar een presentatie op het podium van het Wennekerpand in het eerste weekend van april 2017.

Theatermakers is een verdiepend traject van Kunstenmakers van Mooi Werk: wekelijkse theaterlessen voor kinderen die in de vrije tijd hun theatertalenten verder willen ontwikkelen en voor kinderen die verder willen met de theaterlessen die ze in de wijkcultuurklassen (ook een onderdeel van Kunstenmakers) volgden. Theatermakers vervangt vanaf seizoen 2016-2017 de SKVR Jeugdtheaterschool.

Drie leeftijdsgroepen

Er zijn lessen voor drie leeftijdsgroepen: kinderen vanaf zes jaar vormen de small-theatergroep, vanaf 10 jaar wordt de groep medium genoemd. Jongeren vanaf 14 jaar zijn onderdeel van de large-theatergroep. Er wordt toegewerkt naar een eindpresentatie. De groepen medium en large krijgen naast theaterlessen ook zanglessen.
De theaterlessen vinden plaats op de zaterdagochtend in het Wennekerpand (Vijgensteeg 2) en Ruimte in Beweging (Boterstraat 81). Tijdens de cursus zijn er open lessen en korte presentaties tijdens evenementen in de stad, want theatertalent moet in Schiedam gezien worden!

Meer informatie over lessen, tijden en kosten via www.kunstenmakersschiedam.nl

Vragen? Neem contact op met coördinator Theatermakers Bob van der Lugt, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., 06-24534598.

Toneelspelers tussen de 6 en 18 jaar gezocht!

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws