zaterdag, 23 januari 2016 00:17

Toon Wolters nieuwe trainer SVV (zo)

waterwegsport

Toon Wolters wordt per volgend seizoen de nieuwe trainer van SVV zondag. Hij volgt daarbij de vertrekkende oefenmeester Marcel van der Ven op, die onlangs aangaf te vertrekken. Wolters gaf in een eerder stadium al aan te vertrekken bij SVDPW.
Wolters ziet een mooie uitdaging voor zich; “SVV en ik gaan al lang terug, het gevoel was gelijk goed en we waren er dus snel uit. Ik hoop bij SVV de mooie succes jaren van SVDPW te kunnen herhalen. Dan brengen we SVV terug op het niveau waar het hoort. Al veel spelers hebben bij mij geïnformeerd of ze deel uit mogen maken van mijn team en samen deze uitdaging aan te gaan.”
Ook voorzitter Hans van Dijk is zeer content met de aanstelling van Wolters ;”Wij weten dat Toon inmiddels een begrip is en hoewel nimmer een garantie, hopen we stiekem op een soortgelijke succes story als bij SVDPW.” De preses vervolgt, “Met SVV zijn we ook uit een dalletje geklommen de afgelopen jaren maar helaas konden we sportief gezien de stappen niet maken. We hopen zeker dat Toon hier positief aan bij zal kunnen dragen.”

Toon Wolters nieuwe trainer SVV (zo)

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws