vrijdag, 03 juni 2016 08:01

Topdrukte verwacht door drie evenementen

Schiedam - Op 18 juni is er sprake van drie activiteiten tegelijk aan de Parkweg: het NK Veldhandbal bij Ventura, de 24 uur Cricketwedstrijd bij Excelsior 20, het Schiedamse Voetbalkampioenschap bij PPSC. Naast deze evenementen zal het Beatrixpark ook gebruikt worden om te recreëren en dat brengt ook auto's naar het park.

Ventura heeft alle verenigingen opgeroepen hun toegangshekken voor het parkeren open te zetten. Ook op de momenten dat er niet gespeeld wordt, is het nodig om zoveel mogelijk parkeerruimte te hebben. Op de tweede plaats vragen ze bezoekers zoveel als mogelijk te laten carpoolen en de eigen leden met de fiets te laten komen naar het Sportpark.

Als de parkeerplaatsen vol zijn wordt de Parkweg afgesloten voor gemotoriseerd verkeer. "Om teleurstellingen en boze reacties te voorkomen is het goed dat u uw bezoekers en leden hierop attendeert. Als de parkeerplaatsen vol zijn, dan zullen mensen elders moeten gaan parkeren. U kunt de suggestie doen om buiten de stad te parkeren en met het OV naar de halte/metrostation Parkweg te komen. Dan moet men een stukje lopen, maar men heeft dan geen last van drukte en men loopt geen risico op boetes." aldus Ventura.

Topdrukte verwacht door drie evenementen

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws