dinsdag, 17 januari 2017 09:43

Topzaalhockey in Schiedam

nieuwe stadsblad

Schiedam - Met Bo en Miloe Jaeger, Jessica van Rumpt en Frederique Moerman, het kwartet leerde hockeyen bij Spirit, heeft het damesteam van HC Rotterdam, dat zaterdag 21 januari in sporthal Margriet een ronde van de zaalcompetitie afwerkt, een behoorlijk Schiedamse inbreng.

Het team acteert in de hoofdklas. Dat brengt met zich mee, dat landskampioen (veld) Den Bosch één van de tegenstanders is. De Brabantsen moeten het evenwel zonder hun internationals stellen: die zijn met de Oranje-selectie op trainingskamp in het Spaanse San Fernando. De mannen van Rotterdam komen wel met de sterkste bezetting: zoals met de ex-zaalhockeyinternationals Oliver Polkamp en Maurits Herzberger plus zijn broer en ex-international Jeroen, die in Rio deel uitmaakte van de groep van bondscoach Max Caldas, maar niet werd geselecteerd voor de trainingsstage in het Zuid-Afrikaanse Kaapstad.

Programma: 11.00 uur Den Bosch-Hurley(da) en HDM-Voordaan(da), 12.00 HDM-Rotterdam(h) en Union-SCHC(h), 13.00 SCHC-Rotterdam(da) en Voordaan-Den Bosch (da), 14.00 Kampong-Push(h) en Rotterdam-Union(h), 15.00 Rotterdam-Hurley(da) en SCHC-HDM(da), 16.00 Kampong-HDM(h) en Push-SCHC(h).

Topzaalhockey in Schiedam

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws