zondag, 23 juli 2017 19:04

Tot nu toe ondertekenden 80 mensen de petitie van Stichting Net Niet Genoeg

Schiedam - De petitie 'Stichting Net Niet Genoeg verdient een eigen plek!' is tot nu toe door 80 mensen ondertekend. 

Gisteren werd de petitie geopend op https://onderdakvoornng.petities.nl/

Stichting Net Niet Genoeg zet zich al sinds 2013 in voor inwoners van Schiedam die op of onder de armoedegrens leven. Op 31 augustus moeten ze hun pand verlaten, wat inhoudt dat zij de mensen die het zo hard nodig hebben, niet meer kunnen helpen. 'Stichting Net Niet Genoeg verdient een eigen plek!' staat bij de petitie.De petitie is opgesteld als een motie in de gemeenteraad:

Wij: gasten, donateurs, sponsors en warm-hart-toedragers van Stichting Net Niet Genoeg
constateren dat Stichting Net Niet Genoeg, die een enorme maatschappelijke waarde heeft voor de inwoners van de gemeente Schiedam en van onschatbare waarde is voor haar gasten, vanaf september haar werk niet meer kan doen omdat er volgens de gemeente Schiedam geen geschikte ruimte is om deze stichting te huisvesten. Terwijl er scholen en winkelpanden te over leeg staan in de stad.
en verzoeken dat de gemeente Schiedam laat zien dat zij ook de inwoners van Schiedam die het niet breed hebben, ruim 10% van alle inwoners, een warm hart toedragen. Deze stichting is van onschatbare waarde en wij verwachten dan ook dat de gemeente Schiedam zorgt dat deze stichting nog dit jaar een goede locatie heeft waar zij ons weer kan ontvangen, als donateur of als gast.  

De petitie loopt tot 20 oktober op https://onderdakvoornng.petities.nl/

 

Tot nu toe ondertekenden 80 mensen de petitie van Stichting Net Niet Genoeg

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws