maandag, 23 november 2015 09:52

Twee live uitzendingen tegelijk op PopUpTv

Donderdagavond zijn er op PopUpTv twee live uitzendingen tegelijk. U kunt dan op de site kiezen uit de livestreams PopUpTv 1 en PopUpTv 2.
Op PopUpTv 1 de gemeenteraad van Vlaardingen vanuit het stadhuis aan de Markt 1 in Vlaardingen te zien en op PopUpTv 2 is de uitzending te zien van KF live vanuit Studio Winterland op het Stadserf in Schiedam. Dat wordt dus kiezen wat je live wilt kijken. Uiteraard zijn de live uitzendingen ook snel terug te kijken op PopUpTube.

KF Live

Te gast bij Kroepoekfabriek Live is niemand minder dan de alom voor haar cultureel ondernemerschap geprezen directeur van de Kroepoekfabriek: Renske Verbeek. De band CC Grand treedt op! Dat beloofd dus een uitzending te worden die zeer de moeite waard is om naar te kijken. De uitzending wordt (voor het eerst!) gepresenteerd door Ines.

CC Grand
C. C. Grand is singer-songwriter Corvin Keurhorst, begeleid door gitarist Rutger van Houwelingen, bassist Casper van Hattum en groovende drummer Stefan Bakker. De heren maken een mix van pop, soul en rock met de nodige americana-invloeden. De voorliefde voor een goede melodie vermengd met een lekkere groove en de indrukwekkende stem van zanger Corvin zijn kenmerkend voor de muziek van C .C. Grand. http://www.CCGrand.nl

De raad live

De agenda van de raad Vlaardingen telt deze avond maar liefst 22 punten.  Waaronder: 3e Voortgangsrapportage 2015 en 5e begrotingswijziging, Vaststellen bestemmingsplan Rivierzone Oost 1ste herziening, Ontsluiting sportpark A 4, Vaststellen functies vastgoedobjecten, Handhaven huidige koopzondagen regime, Vaststellen regiovisie Veilig thuis, Partiële wijziging GR en werkingsgebied Recreatieschap Midden Delfland, Instemming financiële verordening en controleverordening recreatieschap Midden Delfland, Begrotingswijzigingen 2015 en 2016 Recreatieschap Midden-Delfland, Partiële wijziging GR Koepelschap buitenstedelijke groen, Verordening voorzieningen huisvesting onderwijs gemeente Vlaardingen 2015, Onttrekken aan het openbaar verkeer deel fietspad langs de Burgemeester Heusdenslaan en Benoeming leden Agendacommissie.

 

 

 

Twee live uitzendingen tegelijk op PopUpTv

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws