dinsdag, 02 februari 2016 21:24

Tweede crowdfundingcampagne Schiedam Boekhuis wel geslaagd

Een doorzetter is het wel... Annette Jongen gaf niet op toen de crowdfunding voor het Schiedam Boekhuis niet het beoogde minimale bedrag opbracht. Ze startte gewoon een nieuwe campagne en deze werd dit weekend wel succes vol afgerond: het Schiedam Boekhuis is een feit en de stad krijgt er dus een boekwinkel 2.0 bij.

Annette Jongen schrijft: "Na een lange, lange weg gegaan te zijn kan ik nu tot mijn grote vreugde mededelen dat het Schiedams Boekhuis een feit is.
Toen bekend werd dat Boekhandel van Leeuwen zou gaan stoppen heb ik mijn bedrijfsplan, dat ik al een paar jaar had liggen en waar ik elke keer aan bleef schaven, uit de koelkast gehaald. Dat is bijna een jaar geleden. Vandaag, 3 februari 2016, in het Jaar van het Boek, kan ik eindelijk wereldkundig maken dat het Schiedams Boekhuis zich definitief gaat vestigen!
De locatie blijft Hoogstraat 106. Het is een prachtig pandje met veel potentie, in wat in de toekomst het museumkwartier gaat heten. Onlangs is er begonnen met het opknappen van de panden ertegenover.
Ik ga nu eerst zorgen dat er een aansluiting komt met het Centraal Boekhuis, zodat alle boeken in Nederland besteld kunnen worden. Daarna kan ik de voorraad gaan inkopen en de automatisering installeren.
De openingstijden worden: dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag van 10.00 tot 19.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 17.00. Als het weer wat warmer wordt ga ik ook elke zondag open van 12.00 tot 17.00.
Het Schiedams Boekhuis is via alle media te bereiken: E-mail, Facebook, Twitter, WhatsApp en telefonisch! Houd de website in de gaten voor alle ontwikkelingen, zodra er besteld kan worden, het assortiment wordt uitgebreid en dergelijke, publiceer ik het op www.schiedamsboekhuis.nl en sociale media!"

PopUpTv feliciteert Annette Jongen met het behaalde resultaat. PopUpTv en Dubbelklik zijn mediapartner van het Schiedams Boekhuis en gaan de interactieve inrichting van de boekwinkel realiseren. Eerder maakten we de promo voor de eerste crowdfundingcampagne en verschillende videopitches.

 

VIDEO: Investeer mee aan het Schiedams BoekhuisHet Schiedams Boekhuis is een boekhandel en cadeauwinkel in oprichting.Het Schiedams Boekhuis gaat het beste van twee werelden bieden: de snelheid en het gemak van een online winkel met de gezelligheid en het persoonlijke gezicht van een fysieke winkel in je eigen buurt. Het wordt shopping 2020 in je eigen boekhandel!Of de boekhandel daadwerkelijk met een fysieke- en webwinkel gaat starten is afhankelijk van jou!https://www.crowdaboutnow.nl/schiedamsboekhuis Film geproduceerd door http://www.dubbelklik.nl

Geplaatst door Pop Up Tv op donderdag 6 augustus 2015
Tweede crowdfundingcampagne Schiedam Boekhuis wel geslaagd

Advertentie