dinsdag, 02 februari 2016 16:59

Tweede editie Grote Prijs van Schiedam

Onder de vlag van de stichting Schiedamse Jazz zal de werkgroep GPS / Grote Prijs Schiedam ook dit jaar het evenement “Grote Prijs Schiedam” organiseren. De stichting en de werkgroep hebben zich ten doel gesteld om de lokale amateurmuziekgezelschappen, te ondersteunen en stimuleren. Dit tracht zij te doen door middel van het organiseren van een amateur band battle.

Op Zaterdag 19 maart organiseert werkgroep GPS en het Podiumcafé de Graauwe Hengst in samenspraak met de stichting Schiedamse jazz, haar tweede editie van de “Grote prijs Schiedam” GPS 2016. In 3 voorrondes kunnen amateurbandjes de strijd met elkaar aangaan in de Graauwe Hengst aan de Lange haven 28 in Schiedam voor een plaats in de finale op zaterdag 9 april. Vanaf 1 januari t/m 14 februari kunnen geïnteresseerde amateurbands uit de provincie Z-H zich inschrijven.

De tweede ronde

Na een daverend succes van de eerste editie “Grote Prijs Schiedam” met verrassende winnaars als “The Hague Idiots (Forever Saterday) , Roumers en Nicolas Joan” , beloofd ook deze editie weer druk en gezellig te worden. De winnaars van vorig jaar hebben goed gebruik gemaakt van de prijzenpot met o.a. geld bedragen beschikbaar gesteld door de POPUNIE, foto-shots, optredens Maasboulevard en Kroepoekfabriek en studio opnames. De druk bezochten avonden en de stroom mensen die het evenement volgde op Facebook getuigen van een gezellig evenement. Dit willen wij dit jaar zeker proberen te evenaren. Hier komt de tweede ronde...... GPS 2016

Leuke prijzen te winnen.

Geïnteresseerde bands kunnen zich inschrijven door een email te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Naast andere leuke prijzen Krijgt iedere deelnemende band een interview en item bij popup-tv, worden er geldprijzen uitgeloofd en wordt er studiotijd beschikbaar gesteld voor de winnaars. De voorwaarden voor inschrijving zijn: De band speelt een eigen repertoire (geen covers) van minimaal 30 minuten en komt uit de provincie Z-H. Naast een korte bio en een link naar een geluidsfragment, worden de bands geacht een inschrijfgeld te betalen van 15,- per band.

Uit alle voorrondes zal er een winner bekent gemaakt worden die de strijd met elkaar aangaan samen met de winnaar van de wild card tijdens de finale op 9 april 2016.

Voor meer info kunt u terecht bij de werkgroep GPS, Ronald de Groot en Ad van der Made

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tweede editie Grote Prijs van Schiedam

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws