dinsdag, 03 maart 2015 18:45

Tweede editie jeugdkeepersclinic Frank de Ruiter bij Excelsior’20

De Keeperscholen Frank de Ruiter & Arjan van der Kaay verzorgden maandag 23 februari een keepersclinic voor jeugdkeepers op het complex van v.v. P.P.S.C in Schiedam.
Ruim 35 jeugdkeepertjes waren in hun vakantie op komen draven om onder leiding van Frank de Ruiter & Arjan van der Kaay (oud-prof bij Ado Den Haag) de fijne kneepjes van het keepersvak te leren. Vervolgens werden de harde werkers, na het doorlopen van de keepersclinic, beloond met een schitterend deelnamecertificaat.Initiatiefnemer Frank de Ruiter kijkt terug op een meer dan geslaagde middag," Het is geweldig om te zien hoe veel plezier die jonge gasten hebben tijdens de trainingen, daar doe je het voor, "aldus de oud speler van SVV, Feyenoord en PPSC die nu al weer uitkijkt naar de volgende editie van het evenement. " Iedereen was zo enthousiast dat we voor 4 mei al een tweede jeugdkeeperclinic hebben ingepland bij Excelsior'20."

Bezoek voor meer informatie de website van keepersschoolfrankderuiter hier kun je je gelijk inschrijven voor de clinic van 4 mei bij Excelsior'20

www.waterwegsport.nl

Zie ook onze video: http://www.popuptv.nl/pop-up-tube/keeperstraining-bij-ppsc

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws