dinsdag, 07 februari 2017 08:32

Tweede Roze Viering Maassluis

Maassluis - Valentijnsdag staat in het teken van geheimen, net als de tweede editie van de Roze Viering Maassluis. Na een succesvolle viering in Theater Koningshof in oktober vorig jaar, hebben we nu op 14 februari vanaf 19.30 uur een viering in kerkgebouw Het Kompas van de Gereformeerde Kerk Vrijgemaakt De Lier - Maassluis aan de Ibisstraat 2 in Maassluis.

Iedereen moet zichzelf kunnen zijn, maar veel mensen dragen een geheim met zich mee, durven niet uit te komen voor hun geaardheid, thuis niet en zeker niet in de kerk. Bij de Roze Viering kan iedereen helemaal zichzelf zijn. Predikant Erwin de Fouw uit Vlaardingen, zelf ook homo, gaat voor in de viering en heeft mooie bijpassende teksten uitgekozen.

Verder zijn er twee LHBT-sprekers die hun ervaringen delen met de bezoekers. Muziek is er van het Transgenderkoor 010 uit Rotterdam, die voor het eerst in Maassluis optreden. Ook is er nu weer een ‘heilige chaos’ waarbij mensen een kaarsje kunnen branden of een gedachte op kunnen schrijven.

Iedereen is van harte welkom bij de Roze Viering Maassluis! Meer informatie is te vinden op www.facebook.com/rozevieringms en via www.twitter.com/rozevieringms
Tweede Roze Viering Maassluis

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws