maandag, 01 december 2014 09:39

U kunt stemmen op uw sportkampioenen!

Op zaterdag 3 januari 2015 vindt de uitreiking van de sportprijzen voor Sportman of Sportvrouw, Sportploeg en Talent van het Jaar weer plaats. De gemeente Schiedam hecht veel waarde aan de mening van Schiedammers en vindt het om die reden belangrijk dat zij meebeslissen in het bepalen van de winnaars. Om die reden kunnen Schiedammers dit jaar voor de tweede keer stemmen op hun favoriete Schiedamse Sportkampioenen! De stemperiode loopt tot en met 15 december 2014.
Sportverkiezing

De sportprijzen worden net als vorig jaar door wethouder Gouweleeuw (sport) uitgereikt in de Cornelis Hagazaal van het Stadskantoor. Uit alle aanmeldingen heeft een vakjury bestaande uit vertegenwoordigers van de regionale (sport)pers per categorie drie kandidaten gekozen waarop inwoners (online) hun stem uit kunnen brengen. Dat oordeel samen met het oordeel van de jury zal uiteindelijk de winnaars bepalen.

Bezoek de stempagina en stem direct op uw Schiedamse kampioenen± http://netc.mwm2.nl/go.aspx?vp=7bdc67af-37e8-473a-9842-d1f11ef75e44&email=

 

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws