maandag, 05 september 2016 09:50

Uitzinnige Brandersfeestenshow op zaterdagavond

Schiedam - Dit jaar zal jong en oud meedoen aan de Brandersfeestenactiviteiten. Gezellig eten bij de horeca en op het nieuwe onderdeel het Foodtruckplein op de Kloosterplaats. PopUpTv is er natuurlijk bij om verslag te doen.

Tijdens deze 32e editie is er werkelijk voor elk wat wils, maar de optredens tijdens de uitzinnige Brandersfeestenshow op de zaterdagavond zijn voor fans van The Voice wel heel aantrekkelijk...

De Brandersfeesten, een zoete inval voor jong en oud!

De Brandersfeesten is gezellig voor jong en voor oud, er is voor ieder wat wils. Toch hebben de kinderen dit jaar wel heel veel leuke dingen te zien en te doen op De Brandersfeesten. Er zijn kinderpleinen, er is straattheater, er zijn waterspelen en ook nog een hele grote kermis! De kinderen kunnen knutselen, wegdromen, in het water, uit hun dak en zich vergapen. Geen kind hoeft zich te vervelen! De meeste activiteiten zijn ook nog eens gratis! En de ouders? Die kunnen in het historische centrum meegenieten, cultuur snuiven en op een terras even uitblazen.

Doe mee!

Rustig genieten bij de horeca met live muziek of liever meedoen aan één van de vele Brandersfeestenactiviteiten? Het kan allemaal! Doe mee aan een workshop tijdens het Chocoladefestival, zing mee met de Shantykoren, zwem voor het goede doel mee in de Branderszwemtocht en meet je kracht bij de activiteiten om en rond het water bij de Kameel. Honger gekregen van al die inspanning? Nieuw dit jaar is het Foodtruckplein op de Kloosterplaats. Zoek wat lekkers uit en prik jouw vorkje op deze nieuwe plaats.

Brandersfeestenshow met finalisten van The Voice of Holland!

Op zaterdagavond tussen 19.30 en 22.00 uur trakteert De Brandersfeesten het publiek wederom op een uitzinnige show op het Land van Belofte. De Brandersfeestenshow is voor iedereen gratis toegankelijk. De optredens zijn voor fans van The Voice extra aantrekkelijk. Niemand minder dan winnares Maan, de pupil van Marco Borsato, zal deze avond de sterren van de hemel zingen. Finalist Jennie Lena, de favoriet uit Team Anouk, zal met haar charisma en loepzuivere stem het publiek betoveren. De bekende presentator Manuel Venderbos, iedere werkdag te zien in het wetenschappelijke programma Galileo van RTL5, zal de show presenteren. Met vuurwerk knallen we de avond in en na De Brandersfeestenshow hoeft niemand naar huis. De horeca zorgt tot in de late uurtjes voor een geweldig avondprogramma.

Compleet programma op papier of op je telefoon?

Download nu al de Brandersfeesten APP voor het volledige programma en houdt jezelf op de hoogte van al het moois wat komen gaat. Android:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.app.p6771EA
IOS: https://itunes.apple.com/nl/app/brandersfeesten/id1028393853?mt=8

Ga je liever met een plattegrond van papier op pad, dan is er altijd nog de Branderfeestenkrant, naast het complete programma en de plattegrond, lees je ook meer over de gevarieerde programmering bij de horeca. De Brandersfeestenkrant wordt huis aan huis verspreid en kun je binnenkort in de binnenstad gratis meenemen op verschillende punten.

Vergeet niet het weekend van 23, 24 en 25 september alvast in je agenda te zetten en houd de website www.brandersfeesten.nl in de gaten.

Uitzinnige Brandersfeestenshow op zaterdagavond

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws