donderdag, 19 mei 2016 11:42

UN1EK organiseert Ouder en Kind beurs

Vlaardingen - Op zaterdag 28 mei 2016 organiseert UN1EK i.s.m. Careyn Kraamzorg voor de tweede keer een Ouder&Kind beurs voor ouders en kinderen van 0 tot 13 jaar. De Ouder&Kind beurs vindt plaats van 11:00 uur tot 14:00 uur bij IKC De Ark, Lissabonweg 2-4 in Vlaardingen.

UN1EK organiseert dit jaar voor de tweede keer een Ouder&Kind beurs voor alle ouders en kinderen van 0 tot 13 jaar. Op 28 mei 2016 staat het schoolplein van IKC De Ark te Lissabonweg 2-4 vol met kraampjes en een springkussen. (Aanstaande) ouders vinden er informatie over zwangerschap, opvoeding, verzorging, opvang en onderwijs van kinderen van 0 tot 13 jaar. Er zijn leuke cadeautjes en handige spulletjes te koop. Op de kinderkledingbeurs kunnen ouders tweedehands kinderkleding aanschaffen. De opbrengst is bestemd voor het ondersteuningsfonds voor kinderen van IKC De Ark.

Ouders kunnen deelnemen aan diverse workshops zoals yoga, kinderfotografie, bellypainting en veiligheid-in-en-om-het-huis. Voor kinderen zijn er creatieve en sportieve activiteiten zoals een springkussen, Peuterdans, gym en Voetjebal. De Leesladies laten op bijzondere wijze zien hoe een kinderboek gaat leven. IKC De Ark is bereikbaar met de tram, auto en fiets; er is volop parkeergelegenheid.

De volledige deelnemerslijst en meer informatie over de UN1EK ouder&kind beurs is te vinden op de website van UN1EK www.un1ek.nl en via de Facebookpagina https://www.facebook.com/un1ekouderenkindbeurs/

UN1EK organiseert Ouder en Kind beurs

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws