maandag, 10 augustus 2015 11:17

UN1EK Zomerfeest op 19 augustus 2015

Op woensdagmiddag 19 augustus organiseert UN1EK van 13:30 tot 17:30 uur het UN1EK Zomerfeest op het Zomerterras in Vlaardingen. Alle kinderen van 4 tot 13 jaar uit Maassluis, Vlaardingen en Schiedam zijn – onder begeleiding van een ouder of volwassene – van harte welkom!
Bij de ingang krijgen kinderen een strippenkaart waarmee ze kunnen meedoen aan leuke workshops zoals sport, yoga, muziek en dans en aan activiteiten als koek versieren, nail art, jeu de boules, haarvlechten en schminken. Kinderen kunnen voetballen in de pannakooi, zich uitleven op de circusstormbaan, picknicken op een kleedje en spelen met zand en schelpen in de zandbak. Er is ook een techniekhoek en een Fotobooth waar vrienden en vriendinnen gek verkleed samen op de foto kunnen gaan. Het UN1EK zomerfeest wordt om 17:00 uur afgesloten met de Telekids musicalschool. Bij extreem slecht weer kan het UN1EK Zomerfeest helaas niet doorgaan.
Ouders die hun kind naar het UN1EK Zomerfeest willen laten gaan, maar zelf geen tijd of gelegenheid hebben om hun kind te vergezellen, kunnen een dag vakantieopvang boeken via de klantenservice van UN1EK. Bel 010 – 435 56 11 of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
In alle weekenden van het Zomerterras is het promoteam van UN1EK aanwezig om leuke activiteiten met en voor kinderen te organiseren.

UN1EK Zomerfeest op 19 augustus 2015

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws