maandag, 26 oktober 2015 12:10

Unieke voorstelling Marc de Hond in Theater Koningshof

Marc de Hond toert door Nederland met zijn eerste theaterprogramma ‘Scherven brengen geluk’. Met humor vertelt hij over zijn leven, geluk en de dwarslaesie die hij heeft.

Marc nam het initiatief om de voorstelling eenmalig toegankelijk te maken voor doven en slechthorenden. Op 6 november 2015 wordt zijn voorstelling, te zien in theater Koningshof te Maassluis, getolkt naar gebarentaal door Sebastiaan Boogaard.

‘In mijn voorstelling vertel ik hoe ik mijn handicap uiteindelijk heb omarmd. Het is het verhaal van mijn dwarslaesie; maar er is veel overlap met de verhalen van mensen die doof of blind worden. Ik vind dat mijn show voor iedereen toegankelijk moet zijn. Ik ben dus heel blij dat met behulp van Sebastiaan ook doven en slechthorenden mijn voorstelling kunnen volgen.’

Op een humoristisch wijze vertelt Marc over zijn rolstoel en ‘zijn vriend’ de dwarslaesie. Hij benadrukt de positieve kant. ‘Je hebt namelijk het perfecte excuus om niet mee te hoeven doen in gênante polonaises, je parkeert je auto overal gratis en hebt altijd de beste plek bij concerten ook al kom je als laatste binnen.’

Marc de Hond vertelt hoe het grootste drama in zijn leven uiteindelijk heel veel moois opleverde. Confronterend, ontroerend, maar vooral vol humor.

Kaartjes voor deze speciale voorstelling op vrijdag 6 november zijn verkrijgbaar via www.theaterkoningshof.nl

Unieke voorstelling Marc de Hond in Theater Koningshof

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws