Urban Streethockey Challenge bij HC Schiedam
donderdag, 25 augustus 2016 10:10

Urban Streethockey Challenge bij HC Schiedam

Schiedam - De nieuwe club HC Schiedam gaat op 3 september een Urban Streethockey Challenge organiseren. Dat is hockeyen op een parkeerterrein in plaats van een het veld. Geen goals maar steigers, autobanden en pallets. Hooghouden terwijl je op een longboard staat, raak scoopen, en nog veel meer. Dit is ook geen gewone clinic maar een wedstrijd. Met een prijs!

Op 3 september gaat Heren 1 kijken wie de beste is per leeftijdslijn. In een zinderende competitie moet je snellen zijn, handiger zijn, slimmer zijn, en vooral geen watje zijn! Voor elke leeftijdslijn (F, E, D en C) is er een set streethockey goals te winnen voor het beste buddypaar...

Buddypaar? Ja. Je schrijft je niet alleen in maar met een vriendje die nog geen lid is. Met z'n twee├źn win je dan een set streethockey goals als je de beste bent.

10:00 - Jongens F
10:45 - Jongens E
11:30 - Jongens D
12:15 - Jongens C

Hou deze pagina www.hcschiedam.nl/usc goed in de gaten.

Meld je aan via de inlogfunctie op de website. Ga dan naar club--> Evenementen om je aan te melden. Let op! Je kunt alleen meedoen als je een vriendje meeneemt die niet lid is!

Meer info? Mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Urban Streethockey Challenge bij HC Schiedam

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws