vrijdag, 23 januari 2015 12:17

Uw eigen zin op het Poetry Pavillion

Het Poetry Pavilion kunt u nu nog meer eigen maken. Wat is er nu mooier dan een eigen tekst of citaat dat u altijd zo aanspreekt rond het dak voorbij te zien komen? In de poëzieweek (29 januari t/m 4 februari 2015) heeft u die mogelijkheid.

Het Poetry Pavilion op het Stationsplein is een monument voor de ontmoeting. Kunstenaars Martin en Inge Riebeek over het Poëzie Paviljoen:

"De vorm voor de intieme ontmoeting op deze plek werd een rond, iets verhoogd, open prieel, in het water, met twee loopbruggen. Rondom het dak lopen lichtteksten; uitnodigend en romantisch. Een transparant beeld, een open constructie met een gordijn van water. Waarmee het open karakter van het plein behouden blijft. Met een totale doorkijk in alle richtingen. Een prachtig beeld van twee mensen die elkaar ontmoeten in een feeëriek prieel; rondom hen de spiegeling van water, en een romantische tekst die het geheel omcirkelt en begeleidt."

Hoe lever ik mijn tekst of citaat aan?

Lever uw zin of citaat aan bij Tjitske Houkes via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  Het moeten zinnen zijn die u zelf heel mooi vindt. Een tekst uit het hart. Een zin die aan het denken zet. Woorden die je een glimlach ontlokken. En de zin mag niet langer zijn dan 15 woorden. Martin en Inge Riebeek selecteren de zinnen op geschiktheid.

Na de poëzieweek zullen de geselecteerde teksten tussen de andere teksten geplaatst worden.

 

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws