zaterdag, 20 februari 2016 13:36

Vacature binnenstadsmanager Vlaardingen nu online

Op www.binnenstadvlaardingen.nl/vacature kunt u nu de vacature voor binnenstadsmanager Vlaardingen vinden. Reageren kan t/m 6 maart, via het emailadres in de vacaturetekst.

Vlaardingen is een stad van 71.000 inwoners aan de Nieuwe Waterweg met een historisch centrum op 15 kilometer van Rotterdam. Echt Vlaardings zijn ijzerkoekjes, haring, schelvispekel, evenementen als het jaarlijkse Loggerfestival, de Haring- en Bierwandeltocht en het Zomerterras. Ook vind je in Vlaardingen een goed georganiseerd bedrijfsleven, bloeiende verenigingen, een verrassend compleet winkelaanbod en veel water en groen.

Ondernemers (winkeliers, horeca, cultuur), vastgoedeigenaren en gemeente zijn in 2015 intensiever gaan samenwerken om de Vlaardingse binnenstad levendiger en aantrekkelijker te maken. Ambitie is meer bezoekers uit Vlaardingen en de regio te verwelkomen, die langer verblijven en de binnenstad positief waarderen. Vlaardingen zoekt nu een stevige binnenstadsmanager die vol energie aan de slag gaat om deze ambitie samen met de binnenstadspartijen te realiseren.

Profiel

Wij zoeken een professional die circa 20 uur per week gaat werken in opdracht van de Stichting Binnenstadsmanagement Vlaardingen i.o. De binnenstadsmanager heeft aantoonbaar affiniteit met Vlaardingen, detailhandel, horeca, kunst en cultuur, functioneert op minimaal HBO- niveau en woont in een straal van 25 km rond Vlaardingen.

Lees meer op www.binnenstadvlaardingen.nl/vacature

 

Vacature binnenstadsmanager Vlaardingen nu online

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws