donderdag, 29 januari 2015 09:44

Vacature: Victoria’04 zoekt hoofd jeugdopleiding

Voetbalvereniging sc Victoria '04 heeft in haar organisatie ruimte voor de vacature "HOOFD JEUGDOPLEIDING."
De club heeft een rijke historie in het zaterdag- en zondagamateurvoetbal en heeft een sterke, eigen identiteit. De vereniging is de afgelopen jaren hard gegroeid en bestaat uit meer dan 700 spelende leden; daarvan is het grootste deel jeugd. Op dit moment heeft sc Victoria'04 30 jeugdteams. Doel van de vereniging is om het voetbal met eigen jeugd van mini pupil tot senior naar een hoger (2e klasse) niveau te tillen en daarmee de continuïteit van de vereniging te waarborgen.

 

De vacature:

Wij zoeken een enthousiaste, betrokken en communicatief vaardige man of vrouw die de kennis en expertise heeft om de jeugdafdeling van sc Victoria '04 in lijn met de missie van sc Victroia'04 naar een hoger niveau te brengen. Je werkt in voortdurende onderlinge afstemming samen met een team van trainers, leiders en coördinatoren om zowel de teams als de individuele spelers beter te laten voetballen. Een herkenbare sc Victoria'04-spelopvatting is daarbij de basis. Je zorgt mede voor een positief sportklimaat door organisatorisch je taken op orde te hebben, en acteert daarin pro-actief. Door je aanwezigheid en zichtbaarheid op de velden houd je permanent zicht op alle ontwikkelingen van teams en spelers; je hebt mede daardoor meerwaarde op technisch, tactisch en beleidsmatig vlak. Je werkt op een positief sturende en inspirerende manier om trainers, leiders, begeleiders, stagiaires etc. zowel tactisch, mentaal als technisch sterker en beter te maken.

Je neemt als adviseur van de jeugdcommissie deel aan de vergaderingen, en werkt mee aan het continue verbeteren van het technisch jeugdbeleid. Verder ben je verantwoordelijk voor (het proces van) de indeling van alle teams, het voorbereiden van de aanstelling van trainers en leiders, en het organiseren van het technisch overleg; je zorgt hierbij steeds voor een goed contact en overleg met de jeugdcommissie en het bestuur.

Je zorgt voor een goede afstemming met de hoofdtrainers en de technische commissie senioren, en begeleidt samen met de trainers van de A-elftallen de oudste junioren naar de seniorenafdeling. Onder andere zorg je voor goede communicatie rondom het elftal onder de 23.Voor ouders/verzorgers en jeugdleden ben je benaderbaar; je staat open voor meningen, ervaringen en belevingen en zorgt voor goede communicatie en terugkoppeling, in samenspraak met de trainers/leiders. Het uitdragen van de kernwaarden van sc Victoria '04 behoort tot de functie.

Jouw profiel

Als Hoofd jeugdopleidingen beschik je over een goede en heldere jeugd-voetbalvisie en kunt dit met enthousiasme overbrengen op de trainers, (bege-)leiders, teams en spelers. Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden om je ideeën over te brengen zowel intern als naar de ouders/verzorgers; je hebt ook het verbindend vermogen dat voor een club als sc Victoria '04 heel belangrijk is. Je bent in staat om zowel zelfstandig als in teamverband te werken en hebt een samenwerkingsgerichte instelling. Verder beschik je over positief stimulerende en leidinggevende capaciteiten die je het natuurlijk gezag brengen waardoor je zowel in de groep als boven de groep kunt staan.

Je bent voor sc Victoria'04 een goede representant; respect en sportiviteit zijn daarbij kernbegrippen. Je toont tevens betrokkenheid bij de rest van de vereniging. Je hebt minimaal TCIII met eventueel ambitie voor verdere opleiding en ervaring in een soortgelijke functies is een pré.

Ons aanbod

Wij bieden een gevarieerde en uitdagende functie in een jonge en dynamische voetbalomgeving binnen een groeiende en ambitieuze vereniging. We hebben een goed team van trainers/leiders, en een prettige en open jeugdcommissie en bestuur. Sc Victoria '04 is als vereniging in zijn geheel hard aan het werk om het kwaliteitsniveau te verhogen, en meent het nodige talent daarvoor in huis te hebben. Sc Victoria '04 beschikt daarbij ook over een fantastische accommodatie. Qua vergoeding kun je uitgaan van een bij de functie en de ambitie passende waardering.

Solliciteren:

Spreekt bovenstaande je aan en voldoe je aan het profiel? Mail dan je motivatiebrief en CV voor 15 februari 2015 naar voetbalvereniging sc Victoria '04 ter attentie van Maarten Boudesteijn (Bestuurslid Voetbal Zaken); email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wil je meer informatie, bel dan met Maarten Boudesteijn 06-29075395 (liefst in de avonduren).

http://www.waterwegsport.nl

 

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws