maandag, 09 mei 2016 16:26

Vaccinatiepoli vaker open

nieuwe stadsblad

Schiedam - Vanaf zaterdag 14 mei is de Vaccinatiepoli in Franciscus Gasthuis naast maandag, dinsdag en donderdag van 16.30 tot 20.30 uur ook op zaterdag geopend van 9.00 tot 13.00 uur. De Vaccinatiepoli biedt daarmee een mooie extra service aan bezoekers. Vakantiegangers kunnen zo nog makkelijker goed voorbereid op reis gaan. En dat is heel belangrijk.

Bij reizen buiten West-Europa, kunnen vakantiegangers namelijk te maken krijgen met andere hygiënische omstandigheden en ziekten die in Nederland niet of nauwelijks voorkomen. De kans op een infectieziekte is dan groter. Gelukkig kan een goede voorbereiding een infectie vaak voorkomen. De Vaccinatiepoli in Franciscus Gasthuis zorgt voor deskundig advies, reisvaccinaties en artikelen die nodig zijn om infecties te voorkomen, zoals malariatabletten.

Al tien jaar advies op maat

Tessa Kleisterlee, reizigersverpleegkundige, vertelt: ‘Dit jaar bestaat de Vaccinatiepoli maar liefst tien jaar! Alle medewerkers van de Vaccinatiepoli hebben jarenlange ervaring met het geven van reisadviezen, afgestemd op de reis en individuele omstandigheden van de reiziger. Bijvoorbeeld als een reiziger medicijnen gebruikt of een chronische ziekte heeft. Iedereen die op vakantie gaat kan zonder verwijzing een afspraak maken bij de Vaccinatiepoli. Of u nu op vakantie gaat naar Turkije of een uitgebreide rondreis door China gaat maken.’

Kijk voor meer informatie of om online een afspraak te maken op www.sfg.nl/vaccinatiepoli 

Vaccinatiepoli vaker open

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws