maandag, 24 juli 2017 10:17

Vakantiebieb: kunstklas en biblioscoop

Schiedam - In de vierde week van de vakantieprogrammering van de Bibliotheek in de Korenbeurs zijn komende week weer twee leuke en leerzame workshops te volgen. Het thema Identiteit: vaandels en verhalen staat gedurende de zes weken centraal.

Vanaf maandag 31 juli is Stefanie Kampman van de Kunstklas er weer om de kinderen te begeleiden tijdens de workshops op maandag en woensdagmiddag. Maandag 31 juli gaat ze met de kinderen aan de slag en maken zij hun eigen vlag. Wat komt er op jouw vlag te staan en wat zegt dat nou over jouw identiteit?

De workshop van woensdag 2 augustus heet ‘Boem! Bats!: klinkende kunst. Een onomatopee of klanknabootsing wordt veel gebruikt in strips en vroeger ook in films. Vandaag gaan de kinderen hun eigen geluiden omzetten in kunst.

Vrijdag 4 augustus draaien we in onze Biblioscoop de film Uilenbal, Een feelgood familiefilm over vriendschap, dieren en avontuur in de natuur! (6+).

Deelname is gratis, voor de workshops op maandag en woensdag is het aantal plaatsen beperkt. De workshops zijn geschikt voor kinderen van 6-12 jaar. Wil je er zeker van zijn dat je (kind) mee kan doen? Meld je dan aan in de agenda op www.debibliotheekschiedam.nl. De activiteiten vinden plaats op de Lange Haven 145 en de aanvang is 14.00 uur.

 
Vakantiebieb: kunstklas en biblioscoop

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws